Garmażeria
Dania gotowe:
- Bigos na kiszonej kapuście 900 ml
- Fasolka po bretońsku 900ml
- Żur Śląski z ziemniakami 900 ml
- Sos bolognese z wołowiną 500 ml
- Flaczki z boczniaków 900 ml
- Kremowa pomidorowa ze szpeclami 900 ml
- Kremowa zupa z soczewicą 900ml
- Krupnik z koperkiem 900ml
- Zupa ogórkowa z ryżem 900 ml
Pierogi:
- Pierogi ruskie mrożone
- Pierogi z mięsem mrożone
- Pierogi z kapustą i grzybami mrożone
- Pierogi ze szpinakiem i serem fetą mrożone
- Pierogi meksykańskie mrożone
- Pierogi z serem mrożone
- Pierogi z jagodami mrożone
- Pierogi z truskawkami mrożone
Uszka:
- Uszka z mięsem mrożone
- Uszka z grzybami mrożone
Krokiety:
- Krokiet z mięsem i kapustą
- Krokiet z kapustą i grzybami
- Krokiet z pieczarką i serem