Przetwory owocowe
Syropy:
- Syrop malinowy (500ml)
- Syrop imbir z cytryną (500ml)
- Syrop jagoda leśna (500ml)
- Syrop pędy z sosny (500ml)
- Syrop truskawkowy (500ml)
- Syrop czarny bez (500ml)
- Syrop z cebuli z imbirem (150g)
Konfitury:
- Konfitura z dzikiej róży 200g
- Konfitura z rokitnika pospolitego 200g
- Konfitura malinowa 320g
Dżemy:
- Dżem jagoda 200g
- Dżem malina z porzeczką 200g
- Dżem renkloda 200g
- Dżem truskawka 200g
- Dżem węgierka z gruszką 200g
- Dżem wiśnia 200g
Inne:
- Pigwowiec do herbaty 200g
- Żurawina leśna 340g
Pasty:
- Pasta z prażonych orzechów laskowych odtłuszczona (300g)
- Pasta z prażonych orzechów laskowych z daktylami i kakao (50g)
- Pasta z prażonych orzechów laskowych (180g)
- Pasta z prażonych orzechów laskowych (300g)
- Pasta z prażonych orzechów laskowych (50g)
- Pasta z prażonych orzechów laskowych odtłuszczona (180g)
- Pasta z prażonych orzechów laskowych odtłuszczona (50g)
- Pasta z prażonych orzechów laskowych z daktylami i kakao (180g)
- Pasta z prażonych orzechów laskowych z daktylami i kakao (300g)
- Pasta z prażonych orzechów laskowych z ksylitolem i kakao (180g)
- Pasta z prażonych orzechów laskowych z ksylitolem i kakao (300g)
- Pasta z prażonych orzechów laskowych z ksylitolem i kakao (50g)
- Pasta z prażonych pistacji (180g)
- Pasta z prażonych pistacji (300g)
- Pasta z prażonych pistacji (50g)
- Pasta z prażonych pistacji z białą czekoladą i maliną (180g)
- Pasta z prażonych pistacji z białą czekoladą i maliną (300g)
- Pasta z prażonych pistacji z białą czekoladą i maliną (50g)
Owoce w syropie:
- Cytrynki w syropie malinowym 230g
- Cytrynki z imbirem 230g
- Cytrynki z rumem 230g
- Pomarańcze w syropie 230g
- Wiśnie z rumem 230g