Przetwory warzywne
kiszonki:
- Ogórki kiszone
- Ogórki kiszone z lubczykiem
- Kapusta kiszona 890g
- Kapusta kiszona z marchewką 500g
- Buraki konserwowe tarte 490g
- Buraki wiórki 500g
- Ćwikła z chrzanem 280g
- Przecier ogórkowy 490g
- Przecier pomidorowy 500g
- Sałatka 6 warzyw 520g
- Sałatka jesienna 520g
- Sałatka ogórkowa 500g
- Papryka marynowana pomidorowa 500g
zakwasy:
- Barszcz biały na zakwasie 500 ml
- Żurek od bajorka 500ml
- Zakwas z buraka 500ml
- Zakwas z buraka tradycyjny 750 ml
- Zakwas z kiszonej kapusty 750 ml
- Kiszony sok z kapusty
sosy/chrzan/ketchup:
- Chrzan nadwarciański 220g
- Nadwarciańska musztarda wyborna 240g
- Nadwarciański ketchup wyborny 220g
- Sos czosnkowy 220g
- Sos musztardowo-chrzanowy 220g
- Sos tatarski 220g
- Sos tysiąca wysp 220g
Humusy:
- Humus z czarnuszką 140g
- Humus z suszonymi pomidorami 140g
- Koncentrat chilli 80g
- Koncentrat curry 80g
- Koncentrat czosnek 80g
Pesto:
- Pesto z bazylii 135g
- Pesto z suszonych pomidorów 135g
przetwory grzybowe:
- Maślak zwyczajny marynowany (250g)
- Podgrzybek brunatny marynowany (250g)
- Borowik szlachetny marynowany
- Podgrzybki duszone (290g)
- Opiekane pszczyńskie grzybki w zalewie octowej (850g)
Oleje:
- Oliwa z oliwek 0,25
- Olej z pestek dyni 0,25
- Olej kokosowy 0,25
- Olej lniany 0,25
- Olej z czarnuszki 0,25
- Olej z ostropestu 0,25
- Olej z wiesiołka 0,25
- Olej rzepakowy 500ml
- Olej rzepakowy bazyl./pom./czosn. 0,25
Octy:
- Ocet winny biały 6% (500ml)
- Ocet winny jabłkowy 5% (500ml)
- Ocet winny z czerwonego wina 7% 0,25