Przetwory warzywne

kiszonki:

  • Ogórki kiszone
  • Ogórki kiszone z lubczykiem 
  • Kapusta kiszona 890g 
  • Kapusta kiszona z marchewką 500g
  • Buraki konserwowe tarte 490g
  • Buraki wiórki 500g
  • Ćwikła z chrzanem 280g 
  • Przecier ogórkowy 490g
  • Przecier pomidorowy 500g 
  • Sałatka 6 warzyw 520g 
  • Sałatka jesienna 520g 
  • Sałatka ogórkowa 500g
  • Papryka marynowana pomidorowa 500g

zakwasy:

  • Barszcz biały na zakwasie 500 ml
  • Żurek od bajorka 500ml
  • Zakwas z buraka 500ml
  • Zakwas z buraka tradycyjny 750 ml 
  • Zakwas z kiszonej kapusty 750 ml 
  • Kiszony sok z kapusty 

sosy/chrzan/ketchup:

  • Chrzan nadwarciański 220g
  • Nadwarciańska musztarda wyborna 240g
  • Nadwarciański ketchup wyborny 220g
  • Sos czosnkowy 220g
  • Sos musztardowo-chrzanowy 220g
  • Sos tatarski 220g
  • Sos tysiąca wysp 220g

Humusy:

  • Humus z czarnuszką 140g 
  • Humus z suszonymi pomidorami 140g 
  • Koncentrat chilli 80g 
  • Koncentrat curry 80g 
  • Koncentrat czosnek 80g 

Pesto:

  • Pesto z bazylii 135g 
  • Pesto z suszonych pomidorów 135g

przetwory grzybowe:

  • Maślak zwyczajny marynowany (250g) 
  • Podgrzybek brunatny marynowany (250g) 
  • Borowik szlachetny marynowany 
  • Podgrzybki duszone (290g)
  • Opiekane pszczyńskie grzybki w zalewie octowej (850g)

Oleje:

  • Oliwa z oliwek 0,25 
  • Olej z pestek dyni 0,25 
  • Olej kokosowy 0,25 
  • Olej lniany 0,25 
  • Olej z czarnuszki 0,25 
  • Olej z ostropestu 0,25 
  • Olej z wiesiołka 0,25 
  • Olej rzepakowy 500ml 
  • Olej rzepakowy bazyl./pom./czosn. 0,25 

Octy:

  • Ocet winny biały 6% (500ml) 
  • Ocet winny jabłkowy 5% (500ml) 
  • Ocet winny z czerwonego wina 7% 0,25 

 

przetwory-warzywne-galeria--6
przetwory-warzywne-galeria--5
przetwory-warzywne-galeria--7
przetwory-warzywne-galeria--8
przetwory-warzywne-galeria--1
przetwory-warzywne-galeria--2
przetwory-warzywne-galeria--3
przetwory-warzywne-galeria--4